فردوس خبر: فرمانده نیروی انتظامی خراسان جنوبی با بیان اینکه جو و فضای هیئت های مذهبی وعزاداری هرگز نباید آلوده منکرات، انحرافات و خرافات شود، گفت: هئیت های مذهبی باید انسان ساز باشند.
خلیل واعظی ظهر در گردهمایی مسئولان هیئت های مذهبی و مداحان خراسان جنوبی اظهار کرد: بسیاری از افراد جامعه با سرمایه گذاری و هزینه های گزاف تحصیل و مراتب علمی بالایی کسب می کنند ولی مسئول گروه های لهو و لعب می شوند اما از طرفی افرادی مسئول گروه های دینی و اسلامی می شوند که مسئولان هیئت های عزاداری و مذهبی از این دسته هستند.
و با بیان اینکه از زمان حضرت آدم تا زمان قیام کربلا تمامی انبیاء و اولیای خداوند از وقوع حادثه کربلا با خبر و مردم را به این موضوع بشارت می دادند، تصریح کرد: تمامی انبیاء الهی و حتی پیامبر و امیرالمومنین(ع) برای امام حسین(ع) عزاداری کردند.
فرمانده نیروی انتظامی خراسان جنوبی یادآور شد: عزاداری برای سالار شهیدان همانند فریضه حج است که سبب اتحاد عاطفی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی بین مسلمانان می شود.
وی از قیام کربلا به عنوان شیرازه آئین اسلامی یاد کرد و افزود: اراده خاص خداوند، حقانیت و ایثار یاران امام حسین(ع)، افشاگری های حضرت زینب(س) و امام سجاد(ع)، اهداف والای سالار شهیدان و ثناگویان کربلا از عوامل مهم ماندگاری و جاودانگی حادثه کربلا است.
وی با اشاره به اینکه مسئولان هیئت های مذهبی و عزاداری همان ثناگویان حادثه کربلا و عاشورا هستند، اظهار کرد: مسئولان و اعضای هیئت های مذهبی باید با رفتار صحیح دینی خود مایه الگوی دیگران باشند.
فرمانده نیروی انتظامی خراسان جنوبی با بیان اینکه جو و فضای هیئت های مذهبی و عزاداری هرگز نباید آلوده منکرات، انحرافات و خرافات شود، گفت: هئیت های مذهبی باید انسان ساز باشند.
وی افزود: نیروی انتظامی با همکاری هیئت های مذهبی در ایام محرم به ویژه روزهای تاسوعا و عاشورا در راستای برگزاری عزدارای ها اقدامات و ساماندهی نیروها را انجام می دهد.
منبع: فارس