فردوس خبر: روابط عمومي
به گزارش خبرگزاري فارس از بيرجند، سيد صولت مرتضوي در جمع نمازگزاران بيرجندي با بيان اينكه سرنوشت كشور 30 سال پيش در دست مزدوران بوده و كشور به دست بيگانگان اداره ميشد، اظهار داشت: در چنين شرايطي بود كه بيگانگان بخش اعظمي از سرمايههاي ما را به يغما بردند.
وي با تأكيد بر اينكه با انقلاب اسلامي شاهد احياي اسلامي به رهبري حضرت امام بوديم، افزود: هماكنون اسلام به عنوان قطب برتر قدرت در جغرافياي سياسي شناخته ميشود.
مقام عالي دولت در خراسان جنوبي با بيان اينكه امام با پيروزي رساندن انقلاب فلسفه پيروزي خون بر شمشير را ثبت كرد، گفت: هر چه قدر ياد امام و شهدا را گرامي بداريم، كم است.
مرتضوي با مقايسه خراسان جنوبي در قبل و بعد از پيروزي انقلاب افزود: قبل از انقلاب در استان خراسان جنوبي 165 دانشجو داشتيم كه اكنون اين ميزان به 30 هزار دانشجو رسيده است كه اين افراد در بيش از 300 كد رشته و 17 دانشگاه مشغول به تحصيل هستند.
وي با بيان اينكه مجموعه پزشكان عمومي و متخصص استان از 30 نفر در ابتداي انقلاب به 397 نفر در حال حاضر رسيده است، گفت: تعداد تختهاي بيمارستاني نيز با جهشي بينظير به 704 تخت افزايش يافته است و هماكنون پنج بيمارستان نيز در حال احداث است.
استاندار خراسان جنوبي تصريح كرد: در بدو انقلاب 10 واحد صنعتي فعال در استان داشتيم كه اين ميزان در حال حاضر به 450 واحد رسيده است.
مرتضوي از اخذ مجوز كميسيون ماده 32 براي پروژه اتصال بيرجند به خط آهن سراسري، انتقال خط لوله نفت از رفسنجان به بيرجند و دو بانده شدن محور بيرجند- نهبندان خبر داد.