فردوس خبر: یادواره شهدای دانش آموز فردوس با هدف گرامیداشت یاد و خاطره 12 شهید دانش آموزهنرستان شهید باهنر فردوس برگزار شد.
رئیس اداره آموزش و پرورش فردوس در این آیین با بیان اینکه در بررسی وصیت نامه شهدا، پیام های ارزشمندی استخراج می شود که این پیام ها باید به نسل جوان منتقل شود، افزود: پشتیبانی از ولایت فقیه و توجه به تحصیل از مهم ترین پیام های شهداست که در وصیت نامه همه شهدا به آن اشاره شده است.
سیدمهدی علی پرست تصریح کرد: در راس نظام ما ولایت فقیه قرار دارد و برای همین است که ما با صلابت پیش می رویم و هیچ وقت ضربه نمی خوریم.
وی یادآور شد: امروز مشکلات، بی نظمی ها و ترورهایی که گریبانگیر کشورهای حوزه خلیج فارس است به سبب عدم وجود ولایت، عدم وحدت و اتحاد بین مسئولان، نخست وزیر و پارلمان این کشورهاست.
وی گفت: ایران اسلامی باید نیروی انسانی قوی داشته باشد تا بتواند در برابر ابرقدرت ها و توطئه های استکبار بایستد و همه کشورهای جهان از علم و دانش ایران در هراس باشند.
رئیس اداره آموزش و پرورش فردوس افزود: ما به دنبال بمب اتم نیستیم چراکه معتقدیم هر بسیجی در کشور ما به منزله یک بمب هسته ای است که می تواند با علم و دانش در برابر همه ابرقدرت ها قد علم کند.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه فردوس نیز به بیان خصوصیات شهدا از زبان پیامبر اکرم(ص) اشاره کرد و افزود: باید خصوصیات شهدا را مورد توجه قرار داد و به عنوان الگو و سبکی برای زندگی مان در نظر بگیریم.
حجت الاسلام مهدی غلامی یادآور شد: وفاداری به دین، ولایت، میهن و اسلام از جمله ویژگی های شهداست که این وفاداری به شهدا رنگی خدایی بخشید و حاضر بودند برای خدا و دین خدا، جان خود را نیز فدا کنند.
وی اطاعت پذیری، تقوا، ایمان به هدف و خداجویی را از دیگر خصوصیات شهدا عنوان کرد و گفت: شهدا با ولایت پذیری محض به دنبال لقاء الله بودند و ذرهای به هدف خود شک نداشتند.
یادواره شهدای دانش آموز فردوس با هدف گرامیداشت یاد و خاطره 12 شهید دانش آموز هنرستان شهید باهنر فردوس برگزار شد.